info@sporteopathy.com  |  +46 70 756 743 34
Follow us :-

SPORTEOPATHY

Välkomna till Sporteopathy – din idrottsskade- och hälsoguide på nätet. Vi som driver den här sajten har själva ett stort intresse för hälsa och välmående. Det gjorde att vi bestämde oss för att skapa en sajt där vi kan bistå med våra kunskaper för andra att ta del av. Vi har som mål att denna sida ska bli en plats där du kan hitta fakta, tips och idéer om hälsa, idrottsskador och välmående. Vi kanske inte kan hjälpa alla, men vi kan säkert hjälpa någon.

Vi har själva erfarenhet kring hälsa, mående och idrottsskador. Både positiva saker och negativa. Med vår sida vill vi sprida kunskap, pusha dig framåt och lära dig mer om hur du lever ett hälsosamt liv. Vi vill även delge dig våra kunskaper som vi har kring olika former av idrottsskador, så som löparknä, tennisarmbåge, knäskador, muskelbristningar och så vidare.

IDROTTSSKADOR

Oavsett om du är elitidrottare eller är amatör, så kan du råka ut för olika typer av skador, som ofta benämns som idrottsskador. Sedan kan du drabbas även om du inte idrottar. Bland vanliga skador som du kan ådra dig finns bland annat tennisarmbåge, löparknä, knäskador, hälsporre, ont i hälsenan, problem med rygg och muskelbristning. Om du vill läsa mer om dessa olika åkommor och skador så hittar du mer information på våra andra sidor. Vi uppdaterar och tillför ständigt ny information.